Ruta del Reg Mil.lenari a Torrent

REG_MILLENARI_10Et convidem a fer una passejada aigües abaix  pel patrimoni hidràulic, natural i etnogràfic del barranc de l’Horteta. Un viatge al passat a través de les infraestructures hidràuliques que ens han arribat dels nostres avantpassats romans, musulmans i de l’època cristiana. Travessaràs paratges pròxims com l’antiga font i mina del Xorro, o l’assut del Pantà de Torrent que donava inici a la séquia de les Fonts de Torrent,

Més info del Sender del rec mil·lenari a la web:

http://www.torrent.es/torrentPublic/inicio/serveis/mediambient/tempslliure/xarxa/regmilenari.html

Data i horari previst: Diumenge 9 d’abril . 10 a 14 hores aproximàdament

Farem una part del recorregut en funció de les condicions meteorològiques i del grup, en torn a uns 4/5 km de distància aprox.

Punts de trobada:
9.30 h  Eixida desde Burjassot. Av . Pi i Margall, 64. Residencia de menors

9.45. ALAQUÀS: Av. Ausias March, 46

10 h .Torrent . C/ Padre Mendez ( darrerede la estació  Torrent – Avinguda )

10.30   h. Gasolinera “Ballenoil” a 300 mts del Pont Blau de Torrent
( https://goo.gl/maps/6ejh9T6i1uk ). Punt d’eixida de la ruta caminant.

Itinerario del bus en google maps:
https://goo.gl/maps/NGqwvRo88XQ2


Iniciarem el recorregut des d’ací i fins al mas del Jutge, aproximàdament uns 4 km plans i sencills. farem paredes i explicacions als diferents racons de la ruta: Pantà de torrent, aqüeductes , mines , fots, … Tornada des del Mas del Jutge, cap a les 13 hores aproximàdament.

Edat: a partir de 8 anys

Coordina: Centre Jove Xirivella – Ajuntament de Xirivella.

Col·labora: Col·lectiu Soterranya.

soterranya-logo

QUI POT PARTICIPAR? Joves i adolescents de 12 a 35 anys. Algunes activitats tenen edats específiques que s’indiquen en cada cas.

Els i les menors de 18 anys han d’anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d’una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. En cap cas es poden inscriure menors d’edat que no complisquen eixe requisit.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

INSCRIPCIÓ

DESPLAÇAMENTS: La informació sobre el transport es facilitarà en cada cas. L’autobús passarà pels municipis que tenen inscrites a l’activitat almenys 10 persones.

CAL DUR… roba i calcer adequat. No oblides l’aigua, l’esmorçar o el dinar, segons la durada de l’activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.