Senderisme Serra Perenxisa

PERENXISA 016 Et convidem a fer una passejada per la Serra Perenxisa, amb el col·lectiu Soterranya de Torrent. Tindrem explicacions al voltant del paratge natural de la serra a més a més de gaudir d’una excursió interessant per la muntanya més pròxima a la  ciutat de Torrent, i de València.

Data i horari previst: Dissabte 5 de maig . 10 a 14 hores aproximadament
Punts de trobada:
9.45 h  Eixida des d’Aldaia . Teatre Auditori “TAMA”  . Av Joan fuster / Av de la música, 11.
10 h .Torrent . C/ Padre Méndez (darrere de la estació Metro Torrent – Avinguda)
10.30   h. Punt d’eixida de la ruta a Calicanto
Inici de la ruta.: https://goo.gl/maps/hSYRwqGWmz42

 

 

Edat: a partir de 8 anysCoordina: Centre Jove Xirivella – Ajuntament de Xirivella.Col·labora: Col·lectiu Soterranya.soterranya-logoQUI POT PARTICIPAR? Joves i adolescents de 12 a 35 anys. Algunes activitats tenen edats específiques que s’indiquen en cada cas.Els i les menors de 18 anys han d’anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d’una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. En cap cas es poden inscriure menors d’edat que no complisquen eixe requisit.En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

INSCRIPCIÓ

DESPLAÇAMENTS: La informació sobre el transport es facilitarà en cada cas. L’autobús passarà pels municipis que tenen inscrites a l’activitat almenys 10 persones.CAL DUR… roba i calcer adequat. No oblides l’aigua, l’esmorzar o el dinar, segons la durada de l’activitat.Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.cartel perenxisa

Anuncis