Repintar el sender PR CV404. Picassent

PRCV 4043 de març. Repintat del sender PR-CV 404.

Va ser durant les activitats d’Hortaneta de 2008, que a través d’un treball participatiu dels i les 50 voluntaris que van participar, van tirar endavant el projecte de marcat del sender. 10 anys després i amb múltiples visites al PR, la senda necessita una miqueta d’estima i així permetre a més senderistes que la puguen disfrutar.

Este és l’objectiu de l’activitat, fer un recorregut complet i organitzar-nos per a repintar el sender.

Data i horari previst: Dissabte 3 de març, de 09.30 del matí a 15 hores.
Edat: A partir de 16 anys.
Punt de trobada: Estació Metrovalencia Omet. Línia 1
Coordina: Ajuntament de Picassent.

RECOMANACIONS:
Per a l’activitat, és necessari portar roba còmoda i calçat adequat, ja que hi ha un tram amb prou pedra. Entrepà per a esmorzar i alguna barreta energètica o fruits secs per si s’allarga un poc més. Aigua, ja que no hi ha cap font durant el recorregut.

QUI POT PARTICIPAR? Joves i adolescents de 16 a 35 anys. Algunes activitats tenen edats específiques que s’indiquen en cada cas.

Els i les menors de 18 anys han d’anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d’una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. En cap cas es poden inscriure menors d’edat que no complisquen eixe requisit.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

INSCRIPCIÓ

DESPLAÇAMENTS: La informació sobre el transport es facilitarà en cada cas. L’autobús passarà pels municipis que tenen inscrites a l’activitat almenys 10 persones.

CAL DUR… roba i calcer adequat. Per a les activitats en bici, has de dur la teua bici i casc. No oblides l’aigua, l’esmorzar o el dinar, segons la durada de l’activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

cartel sendero prcv 404