Senderisme a la llum de la lluna

en-marxaAprofitant la lluna plena de juny, us proposem eixir a fer una ruta entre la Capritxosa i la Cova de l’Àguila, dos zones molt conegudes però que en este horari ens permeten “vore-les” des d’altra perspectiva. Una bona ocasió per veure la muntanya amb una altra llum, la de la Lluna, que fa que aguditzem en altres sentits. Finalment, una ruta per a trencar la rutina i aprofitar la “fresqueta” de juny.

Data i horari previst: Divendres, 1 de juny. De 20 a 02 hores.

Edat: A partir de 12 anys.

Punt de trobada: Plaça Europa de Picassent.

Coordina: Ajuntament de Picassent.

QUI POT PARTICIPAR? Joves i adolescents de 12 a 35 anys. Algunes activitats tenen edats específiques que s’indiquen en cada cas.grup

Els i les menors de 18 anys han d’anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d’una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. En cap cas es poden inscriure menors d’edat que no complisquen eixe requisit.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

Al perfil de wikiloc Cij Picassent La Torta trobes altres rutes que hem fet en els últims temps.

INSCRIPCIÓ DESPLAÇAMENTS: La informació sobre el transport es facilitarà en cada cas. L’autobús passarà pels municipis que tenen inscrites a l’activitat almenys 10 persones.

CAL DUR… roba i calcer adequat ( alguna cosa d’abric per si de cas ).  Sopar i aigua.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

cartel llum de lluna