Horta Neta 2018 … Inici de la campanya

Horta Neta: 16 anys apropant el medi ambient a  joves i a públic familiar

CARTEL HORTA NETAProp de 400 places d’activitats per al coneixement, millora i conservació del medi ambient a la comarca de l’Horta.

Des de l’any 2002, a rel de l’accident del Prestige a les costes galegues, la xarxa JOVES.net realitza anualment activitats de voluntariat ambiental a diversos indrets de la comarca de l’Horta a través del programa Horta Neta. Des del 3 de març al 2 de juny hi hauran activitats quasi tots els caps de setmana. S’ofereixen 380 places de senderisme, rutes en bicicleta i en barca, descoberta del patrimoni, neteja de l’Albufera i del Carraixet, taller d’agricultura ecològica, ruta nocturna, repintat de sender… són algunes de les propostes per als i les  joves, adolescents i públic familiar dels nostres municipis des d’aquesta xarxa intermunicipal, per sensibilitzar sobre la protecció del medi ambient.

Horta Neta està patrocinada per Caixa Popular i hi col·laboren institucions com el Col·lectiu Soterranya, l’associació Girasols, Bòbila Col·lectiu Cultural, Roll de l’Ametler associació cívica, Associació cultural Macarella, Acció Ecologista Agró, a més de la Diputació de València i el Parc Natural de l’Albufera. La xarxa JOVES.net està formada pels Ajuntaments d’Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Barri del Crist, Catarroja, Godella, La Pobla de Farnals, Manises, Mislata, Moncada, Museros, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Rocafort, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.

Per a l’any 2018 el calendari d’activitats, serà el següent:

A la web http://www.joves.net/hortaneta es pot ampliar la informació de cadascuna d’elles, així com accedir a les cròniques de les activitats que es vagen realitzant.

BANNER 2 FB HORTA NETA 2018

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari