Passejada pel barranc del Carraixet

Carraixet

El barranc del Carraixet és junt al riu Túria i el barranc de Torrent l’espina dorsal que ha configurat la planícia al·luvial de València, accident orogràfic que és conegut en època medieval com el “riu sec”. Drena una conca que té la cima a la Serra Calderona on rep el nom de barranc d’Olocau, creua la planor de Bétera amb un ample caixer trenat i s’estreta en aplegar a l’horta de València. El Carraixet compta amb ecosistema propi de flora i fauna, la part més interessant del qual està entre el Pont Sec i el Racó de Casans (seminari metropolità de València).

La ruta que farem ens portarà per dins del barranc, fins al Pont Sec, on plantarem lliris i alguna altra espècie vegetals de ribera i de tornada passarem per les restes de la vil·la romana de les Paretetes dels Moros.

Enllaç de la ruta a Wikiloc: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5434464

Data i horari: Diumenge 7 de maig a les 9.30h

Punt de trobada: porta entrada Seminari – CEU (front parada metro Línia 1 “Seminari-CEU”

Edat: a partir de 8 anys

Coordina: CIJ Moncada

En el cas  de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats de persones responsables (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals o el pares/mares. Activitat no recomanada per a menors de 8 anys

INSCRIPCIÓ

CAL DUR… roba  i calcer adequat.  No oblides l’aigua i  l’esmorzar . NO hi ha servei de bar prop de l’activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

Anuncis