Inspira’t recorregut mediambiental a Quart de Poblet

foto itinerario árboles

Uns veïnat amb moltes arrels.

Inspira’t recorregut mediambiental a Quart de Poblet

Els educadors i educadores ambientals d’INSPIRA’T realitzaran un itinerari guiat per alguns dels arbres singulars del municipi per a conèixer-los una mica millor i entendre la seua importància ambiental. El recorregut discorrerà pels carrers i places del poble.

Dates i horari previst: Dissabte 17 de juny

Edat: 

Punt de trobada: Porta Ajuntament de Quart de Poblet

Coordina: Quart Jove – Ajuntament de Quart de Poblet

QUI POT PARTICIPAR? Joves i adolescents de 16 a 35 anys. Algunes activitats tenen edats específiques que s’indiquen en cada cas.

Els i les menors de 18 anys han d’anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d’una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. En cap cas es poden inscriure menors d’edat que no complisquen eixe requisit.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

INSCRIPCIÓ

CAL DUR… roba de feina i calcer adequat.  No oblides l’aigua i  l’esmorçar . NO hi ha servei de bar prop de l’activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

 

Anuncis