Anellament d’aus al Parc de la Canaleta

L’activitat te dos parts, la primera és un taller previ el divendres a la vesprada on s’explicarà  entre altres coses que aus es podran observar l’endemà , quals seràn les seues caracteràstiques, com agafar-les per a no danyar-les o perquè es fa l’anellament. La segona és l’anellament d’aus en el parc de La Canaleta.

Taller: divendres 7 d’abril de 18:00 a 19:00h.

Anellament: dissabte 8 d’abril de 9:00 a 12:30h.

Taller: Centre Jove del Mercat (C/ Major, 36, Mislata).

Anellament: Parc de La Canaleta (Camí­ de Favara s/n) porta junt a l’aparcament del pavelló

Qui pot participar:

Els i les menors de 18 anys han de portar l’autorització signada  pel tutor/a legal. En cap cas es poden inscriure menors d’edat que no complisquen eixe requisit.

En el cas  de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats de persones responsables (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals o el pares / mares. Activitat no recomanable per a menors de 6 anys.

INSCRIPCIÓ

CAL DUR… roba de feina i calcer adequat.  No oblides l’aigua i  l’esmorçar . NO hi ha servei de bar prop de l’activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.

 

Anuncis